PARAS JOHDOTON PÖLYNIMURIMME

INVICTUS X9 sisältää 13 osaa:
INVICTUS X9 sisältää 13 osaa:
Cooks With Little or No Oil!
INVICTUS X9
INVICTUS X9
399,95
399,95
+ toimituskulut 9,95 €

SISÄLTÄÄ KAIKENTÄMÄN:

 • Pääyksikkö ja laturi
 • Pölysäiliö (0,5 l)
 • HEPA-suodatin
 • Moottorisuodatin ja syklonisuodatin
 • Rakosuulake ja putki
 • Moottoroitu harja ja yleisharjarulla
 • Seinäteline ja litiumioniakku

SISÄLTÄÄ KAIKENTÄMÄN:

Pääyksikkö ja laturi - Pölysäiliö (0,5 l) - HEPA-suodatin - Moottorisuodatin ja syklonisuodatin - Rakosuulake ja putki - Moottoroitu harja ja yleisharjarulla - Seinäteline ja litiumioniakku

INVICTUS X9  

FANTASTINENJOHDOTON PÖLYNIMURI

 • Tehokas paketti ✓ BLDC-moottori, jossa on 25 % enemmän tehoa + tehokas pyörivä harjaspää, joka nostaa kaikki yksittäiset pölyhiukkaset sekä pehmeiltä että kovilta pinnoilta. Integroitu LED-valo varmistaa, että mitään ei jää huomaamatta.

 • Kätevä ✓ Pölynimuri on johdoton ja painaa hieman alle 2 kg, minkä ansiosta siivoat helposti huoneen toisensa perään, lattiasta kattoon. Kun haluat keskeyttää tai lopettaa siivouksen, se pysyy itsestään pystyssä, vieden vain vähän tilaa latauksen aikana.

 • Joustava ✓ Varsipölynimuri ja käsikäyttöinen imuri yhdessä. Siivoa koko talo varsi-imurilla ja käytä kannettavaa imuria auton, puutarhakalusteiden, keittiötasojen ja nojatuolin puhdistamiseen.

 • Ladattava ✓ Ladattava litiumioniakku kestää jopa 35 minuuttia intensiivistä imurointiatai 10 minuuttia erittäin tehokkaassa boost-tilassa.
 • Hygieeninen ✓ Allergiaystävällinen, kolmikerroksinen suodatinjärjestelmä mukaan lukien HEPA, joka puhdistaa ilmaa tehokkaasti. Pölypussia ei tarvita. Säiliö tyhjennetään yksinkertaisella napin painalluksella.

Invictus X9 - JOHDOTON JA PUSSITON PÖLYNIMURI

Unohda kömpelöt pölynimurit, sotkeutuvat johdot ja jatkuva pistorasioiden vaihtelu. Tervetuloa Invictus X9.


IMUTEHOA KAIKILLA PINNOILLA

VAIKEAPÄÄSYISILLE PAIKOILLE

POISTAA LIAN TEHOKKAASTI

INVICTUS X9 JOUSTAVAMPAAN SIIVOUKSEEN

Miten sitä käytetään? Invictus X9 on johdoton, pussitonja kevyt varsipölynimuri, joka puhdistaa kaikki pinnat maksimaalisella teholla– niin sisällä kuin ulkona. Sitä voidaan käyttää sohvien, verhojen, keittiötasojen,näppäimistöjen ja lamppujen puhdistamiseen. Mikään tila ei ole liian iso taipieni. Tulos on erinomainen joka kerta, ja voit käyttää sitä myös kaikkeinherkimmillä pinnoilla.

Useita toimintoja yhdessä laitteessa. Varsipölynimuristatulee kätevä kannettava pölynimuri vain yhdellä napsautuksella. Imuroi auto taiasuntovaunu, kerää tehokkaasti aamiaismuroja tai murusia keittiön pöydältä.Käyttöalueita on monia ja puhdistat ne näppärästi useiden nerokkaidenlisätarvikkeiden ansiosta.

Mikä on sen salaisuus? Vaikuttava imuteho tuleevoimakkaasta BLDC-moottorista ja pyörivästä harjaspäästä, joka pyörii jopa 10 000kierrosta minuutissa. Ladattava litiumioniakku kestää jopa 30 minuutintehokkaan imuroinnin. Todella hankalaa likaa varten on tehokas boost-tila,jolla saa lisätehoa 10 minuutiksi.

INVICTUS X9 TEKNISET TIEDOT

Imutehoa BLDC-moottorilla.

Paino 1,6 kg

Vaihdettava 25.2 V Li-Ion-akku

Pölysäiliön tilavuus noin 0,5 l.

Koko: 120 x 26,9 x 22,5 cm

Varren pituus: 67 cm

Moottorin teho: 380 W

Akkukapasiteetti: 25.2V 2500mAh63Wh

Latausaika: 2-3 tuntia

Käyttöaika: Max. 35 min.(boost-tilassa: 10 min)

Tulojännite: 100-240V ~ 50/60Hz0.8A Max

Lähtöjännite: 30.0V1000mA

INVICTUS X9 KÄYTTÖOHJE

INVICTUS X WATER 2.0

Koe siisti innovaatio ja puhtautta Invictus X Water -lisävarusteella!


Invictus X Water -lisävarusteen avulla muutat pölynimurin pesuriksi, joka imee kaiken tahmean ja märän sekä pesee ja kiillottaa lattiasi.

 • Läikkynyt ketsuppi, jogurtti, sinappi, maito, sitkeä kurajälki ja paljon muuta – INVICTUS X Water takaa aina täydellisen puhdistustuloksen.

 • Moottoroitu puhdistusharja puhdistaa kaikki kovat lattiapinnat 2500 kier/min. teholla ja antaa niille ainutlaatuisen kiillon.

 • Sen ehdottomasti paras ominaisuus on itsepuhdistuva yksikkö, joka puhdistaa harjan puolestasi ilman, että joudut kosketuksiin lian kanssa.

 • Erityislaatuinen 2-vesijärjestelmä takaa aina puhdasta vettä siivousta varten. Invictus X Waterissa on erilliset puhtaan ja likaisen veden säiliöt, joiden molempien tilavuus on 0,4 litraa. Säiliöt on helppo irrottaa tyhjennystä ja täyttöä varten. Kun likainen vesisäiliö on täynnä, kätevä automaattinen pysäytystoiminto estää vesisäiliön ylivuotamisen – laite sammuu ja Invictus X Waterin merkkivalot vilkkuvat punaisena. Tämän itsepuhdistustoiminnon avulla olet aina valmis seuraavaan siivouskertaan.

MUITA JOHDOTTOMIA – PUSSITTOMIA – RAJOITTAMATTOMIAINVICTUS-PÖLYNIMUREITA

INVICTUS ONE

Sisältää 8 osaa

INVICTUS ONEmullistaa käsityksesi käsikäyttöisistä pölynimureista. Uusimmassa tekniikassayhdistyvät maksimaalinen teho, keveys ja moderni muotoilu. Sen tehokasBLDC-moottori, jonka kokonaisteho on 90 W, antaa yli kaksinkertaisen imutehonperinteiseen rikkaimuriin verrattuna.

Lisäksi INVICTUS ONEsisältää tuplasuodatinjärjestelmän, mukaan lukien HEPA-suodattimen, jokasuodattaa tehokkaasti ilmaa. Herkät pinnat puhdistuvat helposti ja joustavastiINVICTUS ONEN harjasuuttimella, jonka käännät normaalisuuttimeen vain yhdellänapsautuksella! Välttääksesi kosketuksen pölyn ja lian kanssa, voit tyhjentääpölysäiliön pikapuhdistustoiminnolla.

INVICTUS X7

Invictus X7-varsipölynimuri-

Viimeisintäjohdotonta ja pussitonta pölynimuriteknologiaa!

Sisältää 13 osaa

Syväpuhdistaalattiasta kattoon – ja kaiken siltä väliltä. Sisä- ja ulkokäyttöön. Portaissaja KAIKILLA lattiapinnoilla. Helppoa ja nopeaa puhdistusta ilman johtoja taipainavan imurin nostelua.

Tehokastaimurointia – missä ja milloin sitä tarvitaan. Lattiasta kattoon. Ulkona.Sisällä. Portaissa ja kaikilla lattiapinnoilla, tavalliseen siivoukseen taivahinkojen puhdistamiseen. INVICTUS X7 on yhtä tehokas kuin tavallinen,johdollinen imuri. Nopea, näppärä ja tehokas. Ei enää hankalien ja raskaidenimurien kantamista ja raahaamista.

INVICTUS X7 sisältääerittäin suorituskykyisen digitaalisen BLDC-moottorin, joka on 2,5 kertaatehokkaampi kuin tavallisten johdottomien imureiden. Boost-tilassa jopa 80 000kierrosta minuutissa maksimaaliseen imutehoon.

INVICTUS X5

Sisältää 12 osaa

Invictus X5 onjohdoton ja pussiton varsi-imuri, joka puhdistaa kaikkialta huolellisesti javarovaisesti – lattiat, huonekalut, verhot, valaisimet, sisä- ja ulkotilat. Koemaksimaalinen imuteho ja siivoamisen vaivattomuus!

Aina valmiinajokaiseen siivoustarpeeseen: lattiat, huonekalut, verhot, valaisimet – niinsisä- kuin ulkotiloissa. Invictus puhdistaa kaikki pinnat perusteellisesti jatarkasti. Invictus X5 on pussiton ja johdoton pölynimuri, jossa onsuorituskykyinen BLDC-moottori ja litiumioniakku, joka riittää jopa 30 minuutintehokkaaseen imurointiin. Moottoroitu harjaspää pyörii jopa 10 000 kierrostaminuutissa varmistaen tehokkaan puhdistuksen. Invictus X5 on varustettuboost-toiminnolla, joka tarjoaa erityisen voimakkaan imutehon jopa 15 minuutinajaksi.

Invictus X5 sopiikäytettäväksi myös käytännöllisenä rikkaimurina, esimerkiksi pöytäpintojen taiauton puhdistuksessa. Invictus X5 -imuriin on saatavilla useita käteviälisäosia, joiden ansiosta saat vielä enemmän irti uudesta imuristasi.

INVICTUS LISÄTARVIKKEET

Täydellisesti sopivat lisätarvikkeet täydentävät INVICTUS-imuriasi. Ne tarjoavat lisää käyttömahdollisuuksia, vertaansa vailla olevaa puhtautta ja helpottavat arkeasi. Erikoisharjat erityisen herkille pinnoille, taipuisat suuttimet ja Invictus X-Water.


Invictus X-Water on yhteensopiva kaikkien INVICTUS X -sarjan imureiden kanssa. Se muuntaa INVICTUS X -imurisi märkäimuriksi yhdellä napsautuksella. Kaikentyyppisten nesteiden tai lian pyyhkiminen sujuu nopeasti, mikä helpottaa siivousta ja säästää aikaa.


Cooks With Little or No Oil!

SISÄLTÄÄ KAIKENTÄMÄN:

Pääyksikkö ja laturi - Pölysäiliö (0,5 l) - HEPA-suodatin - Moottorisuodatin ja syklonisuodatin - Rakosuulake ja putki - Moottoroitu harja ja yleisharjarulla - Seinäteline ja litiumioniakku

INVICTUS X9
INVICTUS X9
399,95
399,95
+ toimituskulut 9,95 €

SISÄLTÄÄ KAIKENTÄMÄN:

 • Pääyksikkö ja laturi
 • Pölysäiliö (0,5 l)
 • HEPA-suodatin
 • Moottorisuodatin ja syklonisuodatin
 • Rakosuulake ja putki
 • Moottoroitu harja ja yleisharjarulla
 • Seinäteline ja litiumioniakku